header

údržba páteřních spojů

Vážení klienti,
rádi bychom Vás tímto informovali, že v noci ze dne 27.7.2012 na 28.7.2012 (noc z pátku na sobotu) dojde v brzkých ranních hodinách (kolem 3hod) k údržbě páteřní sítě VSHosting. Důvodem údržby je v rámci modernizace páteřní sítě výměna některých síťových prvků sítě za nové. Cílem modernizace je zavedení nových bezpečnostních prvků v síti a rozšíření kapacity páteřní sítě.
Údržbu budeme provádět tak, aby k omezení provozu sítě došlo velice omezeně. Přesto je však nutné předpokládat, že v rámci této mimořádné údržby může docházet ke krátkodobým nedostupnostem. Údržba bude ukončena nejpozději v 5.00hod.
Děkujeme za pochopení.

Vážení klienti,

rádi bychom Vás tímto informovali, že v noci ze dne 27.7.2012 na 28.7.2012 (noc z pátku na sobotu) dojde v brzkých ranních hodinách (kolem 3hod) k údržbě páteřní sítě. Důvodem údržby je v rámci modernizace páteřní sítě výměna některých síťových prvků sítě za nové.Cílem modernizace je zavedení nových bezpečnostních prvků v síti a rozšíření kapacity páteřní sítě.

Děkujeme za pochopení.

Sdílejte s přátely

Server

Stránky běží na vlastním linuxovém serveru umístěném na páteřní lince. Jako HTTP server jsme zvolili APACHE.

Mysql

Jako databázový server jsme se rozhodli pro využití MySQL 5.

ABM Morava

počítače